Lako za Montepaski i Barselonu

CSKA Moskva, Montepaski, Uniks i Barselona do sada imaju maksimalan učinak i u slučaju novih pobjeda, gotovo izvjesno će obezbijediti plasman dalje...
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.02.2012. 11:33h

Treća runda Top 16 faze mogla bi da odluči polovinu učesnika četvrtfinala Evrolige. CSKA Moskva, Montepaski, Uniks i Barselona do sada imaju maksimalan učinak i u slučaju novih pobjeda, gotovo izvjesno će obezbijediti plasman dalje.

Ruski šampion ima svih 12 pobjeda ove sezone i za očekivati je da pred svojim navijačima dobije Galatasaraj.

Uniks će, nakon iznenađujuće pobjede u Atini protiv Panatinaikosa, ugostiti Emporio Armani i ima veliku šansu da na polovini druge faze Evrolige izbori plasman među osam najboljih. To bi bio veliki uspjeh za tim iz Kazanja.

Montepaski je, bez obzira što gostuje, favorit protiv Unikahe, kao i Barselona u svojoj dvorani u meču sa Žalgirisom.

Olimpijakos je dva puta poražen u drugoj fazi i večeras protiv Anadolu Efesa nema pravo na grešku ako želi da ostane u trci za četvrtfinale. Makabi će protiv Kantua tražiti iskupljenje za neuspjeh u “Nokija areni” protiv Barselone.

Panatinaikos gostuje Fenerbahčeu, očekuje se neizvjestan meč. Turski vicešampion je malo pao u formi i to je možda šansa Atinjana. Real ne bi trebalo da ima problema u okršaju sa Bilbaom.

Srijeda - Grupa E: Olimpijakos - Anadolu Efes (19.45). Grupa F: Real - Bilbao (20.45). Grupa G: Uniks - Emporio Armani (17).

Četvrtak - Grupa E: CSKA Moskva - Galatasaraj (17.15). Grupa F: Unikaha - Montepaski (20.45). Grupa G: Fenerbahče - Panatinaikos (19.30). Grupa H: Kantu - Makabi (20.45), Barselona - Žalgiris (20.45).

Bonus video: