CSKA u Pireju

CSKA Moskva, koja još ne zna za poraz u Evroligi, ide u goste Olimpijakosu. On igra promjenljivo ove sezone i može se očekivati da “armejci” nastave trijumfalni niz
0 komentar(a)
CSKA, Foto: Beta/AP
CSKA, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 18.01.2012. 08:58h

Šesnaest najboljih timova Starog kontinenta odigraće danas i sjutra mečeve 1. kola druge faze Evrolige. Ljubitelji igre pod obručima biće u prilici da gledaju dva duela ekipa iz istih zemalja.

U Istanbulu će snage odmjeriti Efes Anadolu i Galatasaraj, koji će biti jači za doskorašnjeg centra Hemofarma Borisa Savovića. Unikaha će ugostiti Real, koji je igrama u dosadašnjem dijelu sezone dobio ulogu favorita. Madriđani su imali svega dva poraza, dok se tim iz Malage jedva domogao Top 16 faze.

CSKA Moskva, koja još ne zna za poraz u Evroligi, ide u goste Olimpijakosu. On igra promjenljivo ove sezone i može se očekivati da “armejci” nastave trijumfalni niz.

Interesantno će biti u Kaunasu, gdje će probuđeni Žalgiris ugostiti Makabi, kao i u okršaju Emporio Armanija i Panatinaikosa. Uniks, jači za Boštjana Nahbara, dočekuje Fenerbahče, dok su Barselona i Montepaski favoriti protiv Kantua, odnosno Bilbaa.

Srijeda - Grupa E: Olimpijakos - CSKA Moskva (20.45)

Grupa F: Montepaski - Bilbao (20.45). Grupa G: Uniks - Fenerbahče (17)

Četvrtak - Grupa E: Efes Anadolu - Galatasaraj (18.45)

Grupa F: Unikaha - Real Madrid (20.45)

Grupa G: Emporio Armani - Panatinaikos (20.45)

Grupa H: Žalgiris - Makabi (18.45), Barselona - Kantu (20.45).

Bonus video: