Podgoričanke gostuju Mladom Krajišniku

Glavna opasnost za Budućnost Podgoricu prijeti od hrvatske reprezentativke Ivone Bogoje, uz Milicu Deuru, najefikasnije igračice Mladog Krajišnika
66 pregleda 0 komentar(a)
Željko Vukićević, Foto: V. BELOJEVIĆ
Željko Vukićević, Foto: V. BELOJEVIĆ
Ažurirano: 13.01.2012. 20:51h

Nakon skoro jednomjesečne pauze, nastavlja se takmičenje u Regionalnoj ligi za košarkašice.

Ekipu Budućnost Podgorice očekuje gostovanje Mladom Krajišniku, koji ima dvije pobjede manje od izabranica Željka Vukićevića.

Kada se to gleda, onda su Podgoričanke favorite, ali stvarnost je drugačija. Banjalučanke su bliže trijumfu, jer igraju pred svojim navijačima.

“Mladi Krajišnik je favorit. Banjalučanke na svom terenu igraju zaista dobro, što potvrđuje i činjenica da su od Partizana poražene u samom finišu. Dakle, bićemo na iskušenju, ali vjerujem da će ova ekipa, koja predstavlja spoj mladosti i iskustva, moći da se suprostavi i ostvari povoljan rezultat”, kaže strateg Podgoričanki.

Glavna opasnost za Budućnost Podgoricu prijeti od hrvatske reprezentativke Ivone Bogoje, uz Milicu Deuru, najefikasnije igračice Mladog Krajišnika.

“Ukoliko Nataša Popović bude potpuno spremna, mislim da ćemo moći da zaustavimo prvog centra Banjalučanki. Prevagu u ovom duelu može donijeti veća želja, mada se mi baziramo na podatak da imamo veliki brojnih igračica na ,,spoljnim“ pozicijama, koje mogu potpuno ravnopravno da se nose sa domaćinom. Iz tog razloga, iako svjesni težine zadatka, potajno se nadamo uspjehu. On bi nam mnogo značio pred naredne obaveze, posebno na psihološkom planu”, zaključio je Vukićević.

Duel u dvorani “Obilićevo” igra se od 18 sati.

Bonus video: