Rizvić: Došao sam da pomognem

Ugovor je potpisan do kraja sezone, a sa njim bi “plavi” trebali da popune prazninu u reketu nastalu odlaskom Nikole Vučevića u Filadelfiju
0 komentar(a)
Hasan Rizvić, Foto: SAVO PRELEVIĆ
Hasan Rizvić, Foto: SAVO PRELEVIĆ
Ažurirano: 05.01.2012. 16:52h

Sve je bilo dogovoreno u srijedu veče, a danas je stavljeno na papir.

Hasan Rizvić, reprezentativac Slovenije, i zvanično je novi član Budućnost Volija.

Ugovor je potpisan do kraja sezone, a sa njim bi “plavi” trebali da popune prazninu u reketu nastalu odlaskom Nikole Vučevića u Filadelfiju.

Rizvićevo iskustvo dobro će doći Podgoričanima, jer iza sebe ima zavidnu karijeru koju je počeo u Čeliku iz Zenice, a nastavio u Pivovarni Laško, Olimpiji, Bosni, Slask Vroclavu, Uniksu i Azovmašu.

"Došao sam da pomognem, da dam svom maksimum, da maksimalno odradim sve ono što trener od mene bude zahtijevao. Nadam se da ćemo napraviti najbolji mogući rezultat", bile se prve riječi Rizvića po potpisu ugovora.

Prvi trening sa novim saigračima odradiće večeras.

"Neke igrače poznajemo onako kroz utakmice, a lično se ne znamo. Međutim, upoznaćemo se na terenu kroz treninge", objasnio je 27-godišnji košarkaš.

Čelnici Budućnost Volija čine sve da Rizvića registruju, kako bi igrao već u subotu.

"Nadam se da ćemo uspjeti da sve sredimo i da će Hasan igrati u subotu protiv Cedevite", rekao je Gavrilo Pajović, sportski direktor “plavih”.

Dolaskom Rizvića, Vladimir Tica je završio svoju misiju u redovima Podgoričana.

"Kada smo sve definisali sa Rizvićem, jer je bilo nekih komplikacija, raskinuli smo ugovor sa Ticom, a to je bilo prije sat vremena. Imao je takvu klauzulu u ugovoru, bio je sa nama mjeseca dana. Zahvaljujemo mu se na korektnom ponašanju i solidnim igrama, jer je i on dao doprinos uspjesima kluba u posljednje vrijeme", zaključio je Pajović.

Bonus video: