Partizan i Lo raskinuli saradnju

"Prije nego što je Lo otišao u SAD, dogovorili smo se da se vrati 2. januara, odnosno u ponedjeljak. Nije se vratio, nećemo ga više čekati”, rekao Dragan Todorić
0 komentar(a)
Ejsi Lo, Foto: KKPartizan.rs
Ejsi Lo, Foto: KKPartizan.rs
Ažurirano: 03.01.2012. 09:30h

Nisu bili zadovoljni navijači njegovim igrama, nije bio ni trener Vlada Jovanović, na kraju krajeva ni Amerikanac nije bio zadovoljan onim što je pružao, pa je na kraju došlo do očekivanog epiloga.

Ejsi Lo više nije član Partizana.

On je dobio nedjelju dana slobodno da obiđe porodicu i prijatelje kod kuće, nije se u ponedjeljak vratio u Beograd u dogovoreno vrijeme i samim tim stavio je tačku na neuspješnu evropsku epizodu.

“Prije nego što je Lo otišao u SAD, dogovorili smo se da se vrati 2. januara, odnosno u ponedjeljak. Nije se vratio, nećemo ga više čekati”, rekao je za “Novosti” sportski direktor Partizana Dragan Todorić I tako potvrdio da je saradnja “crno-bijelih” i američkog plejmejkera završena.

Razlog zbog kog je Lo, odlučio da ostane u Americi je interesovanje Njujorka.

Niksi su zbog povrede Barona Dejvisa, koji će biti van terena najmanje mjesec dana, spremni da mu ponude kratkoročni ugovor, što je očigledno bio znak za Loa da se predomisli i ostane u SAD.

Lo je u Partizan stigao tokom pripremnog perioda i shodno njegovom renomeu očekivalo se da bude veliko pojačanje.

Međutim, osim u tri utakmice, protiv Radničkog, Šarlroa i Reala, Amerikanac je bio daleko ispod očekivanja, posebno poslije povrede, pred meč sa Realom.

Amerikanac je u ABA ligi bilježio prosječno 9,2 poena, 2,5 asistencije i dva skokova po utakmici, dok je u Evroligi bio nešto bolji - 12,7 poena, 3,4 asistencije i 2,1 skokova po utakmici.

Na zvaničnom sajtu Partizana objavljeno je da će klub pokušati da angažuje novog plejmejkera.

Bonus video: