Kobi varao suprugu sa 105 žena

Vanesa je prije četiri godine željela da napusti Kobija, ali je po savjetu majke ipak sačekala desetogodišnjicu braka, jer je na taj način stekla pravo na polovinu njegovog novca
236 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 23.12.2011. 18:13h

Vanesa Brajant, i dalje supruga prve zvijezde Los Anđeles Lejkersa Kobija Brajanta, izjavila je da je za deset godina braka njen partner prevario sa 105 žena, od kojih su dvije u to vrijeme bile u braku, prenosi beogradski Sportal.

Prema pisanju američkih medija, Vanesa, koja je nedavno pokrenula brakorazvodnu parnicu, za vrijeme minulog lok-auta unajmila je privatnog detektiva koji je uhvatio košarkaša na djelu, a fotografije Brajanta u kompromitujućim pozama dostavio je njegovoj supruzi.

"Vanesa je znala da je Kobi godinama varao, u prosjeku sa deset žena godišnje, a prema njenim grubim procjenama sa ukupno 105 žena. Ta brojka ju je ostavila bez teksta, a kada je saznala da ju je varao i za vrijeme lok-auta, više nije mogla da izdrži i podnijela je zahtjev za razvod", rekao je za popularcritic.com neimenovani izvor blizak Brajantovima.

Isti izvor navodi da je Vanesa prije četiri godine željela da napusti Kobija, ali je po savjetu majke ipak sačekala desetogodišnjicu braka, jer je na taj način stekla pravo na polovinu njegovog novca.

Bonus video: