Kobe Brajant zatražio trejd

U Njujorku i Nju Džersiju već spremno trljaju ruke, a da li će jedan od najboljig igrača današnjice zaista napustiti Los Anđeles, biće poznato u narednih nekoliko dana
0 komentar(a)
Kobi Brajant, Foto: Beta AP
Kobi Brajant, Foto: Beta AP
Ažurirano: 16.12.2011. 21:44h

Odlazak Lamara Odoma u Dalas i nemogućnost da se dovede bek Nju Orleansa Kris Pol (završio u Los Anđeles Klipersima), naljutili su najboljeg igrač Los Anđeles Klipersa Kobe Brajant, pa je, prema pisanju američkih medija, zatražio trejd.

Ovo je već drugi put da je Kobe u ovakvoj situaciji. Prije četiri godine je, takođe, tražio trejd, pošto uprava “jezerdžija” nije uspjela da dovede Džejsona Kida, ali sada, kada se okosnica tima polako rasipa, Kobe bi zaista mogao da promijeni sredinu.

U Njujorku i Nju Džersiju već spremno trljaju ruke, a da li će jedan od najboljig igrača današnjice zaista napustiti Los Anđeles poslije 15 godina, biće poznato u narednih nekoliko dana.

Brajant je za 15 sezona u dresu Los Anđeles Lejkersa odigrao 1103 meča, a ostvario je prosječan učinak od 25,3 poena, 5,3 skoka, 4,7 asistencija, 1,5 asistencija i 0,6 blokada po meču.

Bonus video: