Farmar stiže u Beograd, Ejsi Lo pod znakom pitanja

Jedan od presudnih duela u borbi za plasman u TOP 16 mogao bi da propusti Ejsi Lou, koji je pod znakom pitanja nakon što je nezgodno pao u nedjeljnom meču protiv Hemofarma u ABA ligi
62 pregleda 0 komentar(a)
Lo, Foto: REUTERS
Lo, Foto: REUTERS
Ažurirano: 30.11.2011. 13:58h

Partizan je u velikom problemu pred meč sa Makabijem u 6. kolu Evrolige.

Jedan od presudnih duela beogradskog tima u borbi za plasman u TOP 16 mogao bi da propusti Ejsi Lou, koji je pod znakom pitanja nakon što je nezgodno pao u nedjeljnom meču protiv Hemofarma u ABA ligi.

"Ejsi je žestoko pao, a posljedice su prilično ozbiljne. Ne toliko da se dovodi u pitanje nastavak karijere, ali Lo ima bolno nagnječenje i za oporavak će mu trebati pet do sedam dana. Naša ljekarska služba čini sve da ga osposobi da zaigra, ali, ako i bude na parketu, neće moći da pruži sto odsto svojih mogućnosti - rekao je trener "crno-bijelih" Vlada Jovanović.

Okršaj sa Izraelcima u "Pioniru" biće posljednji u dresu Partizana za Nikolu Pekovića, koji u ponedjeljak ide u NBA nakon što je u SAD završen lokaut.

Makabi, sa dru ge strane, u Beograd dolazi u najjačem sastavu, jer će da zaigra i Džordan Farmar. Odlični šuter će, baš kao i Peković, odigrati posljednji meč u Evropi prije nego što ode u SAD.

"Drago mi je što ću da odigram još jedan meč. Čuo sam da je gostovanje u Beogradu jedno od najuzbudljivijih u Evroligi", kazao je Farmar.

Bonus video: