Ivković ostaje na klupi Srbije

"Postoji obostrana želja da on nastavi da radi u reprezentaciji Srbije. Ipak, ostalo je da se preciziraju još neki detalji, a uskoro će sve biti razjašnjeno", rekao je Bodiroga
0 komentar(a)
Dušan Ivković, Foto: REUTERS
Dušan Ivković, Foto: REUTERS
Ažurirano: 29.11.2011. 18:34h

Dušan Ivković ostaje selektor Srbije. To je epilog sastanka u Atini koji su sa trenerom Olimpijakosa vodili Dragan Đilas i Dejan Bodiroga, predsjednik i potpredsjednik srpske kuće košarke.

"Ostalo je još da se preciziraju detalji", rekao je Bodiroga, a prenosi Mondo.

Čelnici KSS otputovali su u Grčku kako bi se sa Ivkovićem dogovorili o njegovom ostanku na klupi "orlova" i još jednom analizirali učinjeno na Evropskom prvenstvu u Litvaniji.

Reprezentaciju Srbije sljedećeg ljeta očekuju kvalifikacije za plasman na EP u Sloveniji 2013, pa se u Savezu već sad nameće potreba da i formalno znaju ko će voditi ekipu na tom takmičenju.

"Razgovarali smo sa Ivkovićem i još jednom izanalizirali učinak na Evropskom prvenstvu u Litvaniji. Postoji obostrana želja da on nastavi da radi u reprezentaciji Srbije. Ipak, ostalo je da se preciziraju još neki detalji, a uskoro će sve biti razjašnjeno", rekao je po povratku Bodiroga.

S obzirom na to da važeći Ivkovićev ugovor sa savezom ističe ljeta 2012. godine, saradnja bi trebalo da bude i formalno produžena na naredni dvogodišnji ciklus, odnosno do kraja Eurobasketa u Sloveniji.

Bonus video: