Repeša preuzima Cibonu i selekciju Hrvatske

Samo detalji dijele čelnike Zagrepčana i Repeše od potpisa ugovora koji bi trajao četiri i po godine, a ugovora kakav do sada niko nije potpisao u hrvatskoj košarci
0 komentar(a)
Ažurirano: 28.11.2011. 18:44h

Jasmin Repeša bi, kako pišu Sportske novosti, od srijede trebalo da bude novi trener Cibone, a prvi put bi u svom trećem mandatu na klupi vodio vukove sa Tuškanca” protiv Cedevite narednog vikenda u 10. kolu ABA lige.

Naime, samo detalji dijele čelnike Zagrepčana i Repeše od potpisa ugovora koji bi trajao četiri i po godine, a ugovora kakav do sada niko nije potpisao u hrvatskoj košarci.

Pri tome se ne misli na finansijsku visinu dogovorenog, već na razne opcije koje Cibona i Repeša dogovaraju posljednjih dana.

Ukupno, i jedna i druga strana žele isto, i jedna i druga strana vjeruju u zajednički projekt, a to je polazna tačka prema koja daje nadu da će se dogovor i biti postignut.

Usput, može se i to čuti po košarkaškim kuloarima, da preuzimanje Cibone ne bi bila jedina funkcija koju će Repeša preuzeti.

Njegov povratak u hrvatsku košarku, dok pri tome selektorska stolica još uvijek prazna, dovoljno je intrigantan podatak da se ne bi spojio u istu priču, zaključuje se u tekstu Sportskih novosti.

Bonus video: