Budućnost Podgorica gost Vojvodine

"Ne opterećujemo se toliko rezultatom, koliko želimo da nastavimo sa progresom kada je naša igra u pitanju", rekao Željko Vukićević
0 komentar(a)
ZKK_1, Foto: V. Belojević
ZKK_1, Foto: V. Belojević
Ažurirano: 11.11.2011. 22:10h

Košarkašice Budućnost Podgorice su u prošlom kolu poražene na svom terenu od Voždovca, ali sjutra veče (18) im se pruža prilika da se iskupe za taj neuspjeh.

Gostuju u Novom Sadu ekipi Vojvodine koja do sada još nije osjetila slast pobjede.

I pored toga što igraju sa “fenjerašem”, Podgoričanke su oprezne, jer su Novosađanke bolja ekipa nego što to tabela pokazuje.

"Vojvodina nema pobjedu, ali se radi o nezgodnom protivniku, koji je ravnopravno igrao sa favoritima Partizanom, Hemofarmom i Celjem. Daćemo sve od sebe da iznenadimo, a time i dođemo do prvog trijumfa na strani. Ne opterećujemo se toliko rezultatom, koliko želimo da nastavimo sa progresom kada je naša igra u pitanju. Krenuli smo u ovoj ligi dosta skromno, sve se brzo izdešavalo, pa nemamo imperativ. Ali, sigurno da se ne zadovoljavamo malim stvarima, pokušaćemo da, uz iskusnije igračice, pomognemo mlađim snagama, kako bismo pravili sastav za duže staze", rekao je trener Budućnost Podgorice Željko Vukićević.

Bonus video: