Lako za CSKA Moskvu

Dva meča iz grupe C privlače veliku pažnju. Real, koji do sada ima stopostotan učinak, gostuje u Tel Avivu, dok će Emporio Armani dočekati Efes Anadolu
0 komentar(a)
Henri Domerkant, Foto: UNICS.RU
Henri Domerkant, Foto: UNICS.RU
Ažurirano: 01.11.2011. 19:36h

Srijeda i četvrtak rezervisani su za mečeve 3. kola Evrolige košarkaša.

Najlakši zadatak trebalo bi da ima CSKA Moskva, koja gostuje Zagrebu. Hrvatski šampion je ubjedljivim porazima od Brose basketa i Panatinaikosa pokazao da mu u ovom trenutku nije mjesto među najboljim evropskim timovima, dok “armejci” igraju fenomenalno i imaju dva trijumfa.

Dva meča iz grupe C privlače veliku pažnju. Real, koji do sada ima stopostotan učinak, gostuje u Tel Avivu, dok će Emporio Armani dočekati Efes Anadolu.

Izraelski šampion želi drugi trijumf pred svojim navijačima, dok će Real pokušati da nastavi trijumfalnu seriju.

Tim iz Milana će biti lišen pomoći povrijeđenog Antonisa Focisa, a Efes će nastojati da se iskupi za poraz od Šarlroe pred svojim navijačima od prije sedam dana.

Partizan će ugostiti Belgijance bez prava na grešku.

U slučaju poraza, srpski šampion gubi sve šanse da se nađe u drugom krugu, nakon što je prethodno poražen od Efesa i Makabija.

Barselona će biti na iskušenju u Kazanju. Uniks se vratio trijumfom u Istanbulu protiv Galatasaraja i pokušaće da savladala velikog favorita.

Veliki adut Rusa biće Henri Domerkant, trenutno prvi strijelac Evrolige.

Fenerbahče, koji ima odličan tim, neočekivano ima skor 0:2 i mora da slavi protiv Nansija, ako želi da ostane u trci za drugi krug.

Montepaski će ugostiti Galatasaraj, jači za Igora Rakočevića, koji je nakon sedam dana rada sa novim saigračima spreman da pokaže zbog čega je doveden u Sijenu.

Kaha laboral našeg trenera Duška Ivanovića ima maksimalan učinak do sada.

Savladala je Fener u gostima i Kantu pred svojim navijačima, a sada dočekuje nepredvidljivi Olimpijakos.

Pirejci su prvo bili neuspješni protiv Bilbaa u gostima, a onda su na svom terenu bili bolji od Fenerbahčea.

Olimpija i Prokom u Ljubljani igraju za prvi ovosezonski trijumf u Evroligi, dok će ljubitelji košarke u Atini gledati duel dva srpska stručnjaka - Željka Obradovića, najtrofejnijeg evropskog trenera, i Aleksandra Trifunovića, koji je u ponedjeljak veče preuzeo Žalgiris.

RASPORED

Srijeda

Grupa A: Kaha laboral - Olimpijakos (20). Grupa B: Zagreb - CSKA Moskva (20.45). Grupa D: Montepaski - Galatasaraj (20.45), Olimpija - Prokom (20.45).

Četvrtak

Grupa A: Fenerbahče - Nansi (18.45), Kantu - Bilbao (20.45). Grupa B: Brose basket - Unikaha (21). Grupa C: Makabi - Real (20.45), Partizan - Šarlroa (20.45), Emporio Armani - Efes Anadolu (20.45). Grupa D: Uniks - Barselona (17).

Petak

Grupa B: Panatinaikos - Žalgiris (20.45).

Bonus video: