Brajant htio da potpiše za Armani?

Naš klub je dobio dosta poziva od menadžera Brajanta, koji je želio da sa nama potpiše ugovor do kraja lok-auta u NBA ligi - istakao novi trener tima iz Milana
0 komentar(a)
Kobi Brajant, Foto: Beta AP
Kobi Brajant, Foto: Beta AP
Ažurirano: 09.10.2011. 13:43h

Jedan od najboljih, ako ne i najbolji, igrača svijeta Kobe Brajant, bio je zainteresovan da potpiše kratkoročan ugovor sa Armani džinsom.

To tvrdi Serđo Skarilo, trener kluba iz Milana, u intervjuu koji je dao za portal vavel.com.

"Naš klub je dobio dosta poziva od menadžera Brajanta, koji je želio da sa nama potpiše ugovor do kraja lok-auta u NBA ligi. Od početka smo odlučili da ne potpisujemo ugovor ni sa jednim NBA igračem kratak ugovor, ali kada je ispala ta mogućnost sa Danilom Galinarijem, napravili smo izuzetak. Potpisali smo ugovor sa njim, jer je već igrao za Armani", rekao je Skariolo.

Španski selektor na klupu Italijana sjeo je ljetos, a uprava kluba je izdvojila ogromnu svotu novca da napravi jedan od najjačih timova u Evropi.

U Milan su stigli osim Galinarija još Dru Nikolas (Panatinaikos), Antonis Focis (Panatinaikos), Joanis Buruzis (Olimpijakos), Leon Radošević (Cibona), Omar Kuk (Valensija), Malik Hairston (Montepaski), Benjamin Eze (Himki) i Jakopo Đaketi (Lotomatika).

Bonus video: