Brajant opet razmišlja o igranju u inostranstvu

Velika je razlika između vlasnika klubova i sindikata igrača. Zato razmišljam da igram negdje u inostranstvu dok se ne riješi stvar oko lok-auta - istakao vlasnik pet šampionskih prstenova
0 komentar(a)
Kobi Brajant, Foto: Beta AP
Kobi Brajant, Foto: Beta AP
Ažurirano: 18.09.2011. 08:55h

Jedan od najboljih igrača u istoriji NBA lige i prva zvijezda Los Anđeles Lajkera Kobe Brajant, opet razmišlja o igranju u inostranstvu.

Razlog za to je lok-aut, odnosno nemogućnost dogovora vlasnika klubova i sindikata igrača, pa je pod velikom znakom pitanja kada će nova sezona početi.

"Za sada je potpuno neizvjesno da li će sezona 2011/2012 uopšte i početi. Velika je razlika između vlasnika klubova i sindikata igrača. Sve to prijeti da se sezona potpuno otkaže, što bi bio zaista strašno. Zato razmišljam da igram negdje u inostranstvu dok se ne riješi stvar oko lok-auta", istakao je Brajant u Singapuru, gdje se družio sa djecom tokom košarkaške klinike za mlade.

Brajant je u julu imao ponudu Bešiktaša, ali do dogovora tada nije došlo.

Sada je i jedan kineski klub zaineresovan da ga dovede, pa ostaje da se vidi da ći će igrač koji je osvojio pet šampionskih prstenova NBA lige i bio 13. puta član "ol-star" utakmice izabrati Stari kontinent ili najmnogoljudniju zemlju svijeta.

Bonus video: