Radonjić: Pobjeda vraća samopouzdanje

“Sigurno da nije nimalo lako poslije poraza protiv bilo kojeg tima i normalno da ćemo dati sve od sebe da vratimo samopouzdanje”, jasan je selektor Dejan Radonjić.
0 komentar(a)
Dejan Radonjić, Foto: Beta AP
Dejan Radonjić, Foto: Beta AP
Ažurirano: 03.09.2011. 12:39h

Od specijalnog izvještača “Vijesti”

U trenucima kada je samopouzdanje moralo da bude poljuljano porazom od BiH, došao je poraz Hrvatske od Makedonije. Sada bar krećemo sa istih startnih pozicija, a uz to oni sa igračem manje u ekipi jer se povrijedio Marko Tomas.

“Sigurno da nije nimalo lako poslije poraza protiv bilo kojeg tima i normalno da ćemo dati sve od sebe da vratimo samopouzdanje. Ali, ipak se tu radi o igračima koji imaju dovoljno iskustva da prevaziđu te situacije. Najbolji način za to je da već u večerašnjem susretu odigramo kvalitetno i zabilježimo pobjedu”, jasan je selektor Dejan Radonjić.

Vraneš: Dobro su pokriveni na svim pozicijama

Koje je najjače oružje Hrvatske?

“To što su dobro pokriveni na svim pozicijama - odgovara Slavko Vraneš. - Dugo su zajedno, imaju odličnu centarsku liniju, veoma dobar šut, bekovi su dobri, organizacija napada isto tako dobra. Ali, odradili smo skauting, znamo im sve vrline ali i mane. Pokušaćemo da popravimo greške iz prve dvije utakmice i da što bolje odigramo u večerašnjoj.

I najviši igrač na šampionatu ističe da će večerašnji susret da bude izuzetno težak.

“Biće teško, uostalom na Evropskom prvenstvu nema lakih utakmica”, zaključuje Vraneš.

Bonus video: