Potukla se dva hrvatska igrača na treningu

Cijeli incident je, nakon kratkog sastanka sa igračima, zaboravljen i navodno je Vranković strogo zabranio svim igračima da o tome sa bilo kim razgovaraju
0 komentar(a)
Josip Vranković, Foto: NLB LIGA
Josip Vranković, Foto: NLB LIGA
Ažurirano: 01.09.2011. 11:47h

Litavski novinar i urednik portala lithuaniabasketball.com Simonas Baranauskas na svom Tviter profilu napisao je da je u ponedjeljak u „Alitus arena” na treningu hrvatske košarkaše reprezentacije došlo do tuče dva igrača, prenosi zagrebački portal gol.hr.

Incident se dogodio dva dana prije utakmice protiv Finske, a navodno su se dva igrača prvo sporječkala nakon čega je došlo do tuče i razmjene udaraca.

Po riječima Baranauskasa, kako mu je prenijela volonterka, selektor Josip Vranković je razdvajao dva, za tuču, raspoložena igrača.

Kako je napisao Baranauskasu na jednom od svojih kasnijih tvitova, volonterka nije dobro vidjela o kojim igračima se radi uz dodatak da jedan od njih sigurno nije kapiten Marko Popović, kojeg dobro zna jer je zvijezda Žalgirisa.

Selektor Hrvatske odmah nakon incidenta potjerao je iz dvorane sve volontere Eurobasketa, jer nije želio da u tom trenutku u dvorani bude neko ko nije iz hrvatskog ekspedicije.

Cijeli incident je, nakon kratkog sastanka sa igračima, zaboravljen i navodno je Vranković strogo zabranio da o tome sa bilo kim razgovaraju.

O kojim je hrvatskim igračima riječ nije poznato, ali jasno je da čak ni pomenuta tuča nije pomogle da se ekipe podigne na nivo koji se od nje očekuje, jer je u prvoj utakmici protiv Finske slavili tek u penal završnici (84:79).

Bonus video: