I Feldin napušta Crvenu zvezdu?

Španski mediji prenose da su pregovori između dvije strane u toku, a da u Bilbau žele da Feldin stigne u njegove redove što prije
3 komentar(a)
feldin, Foto: Crvena zvezda MTS
feldin, Foto: Crvena zvezda MTS
Ažurirano: 18.04.2018. 10:31h

Poslije Dilana Enisa i Milka Bjelice, redove Crvene zvezde mogao bi da napusti i Džejms Feldin, za kojeg je ozbiljno zainteresovan Bilbao, prenosi Sport klub pozivajući se na španske medije.

U timu iz Baskije u Feldinu vide veliko pojačanje koje bi moglo da ih spase ispadanja. Bilbao trenutno nije u opasnoj zoni, ali drži 16. mjesto među 18 timova i ima samo jednu pobjedu više od Huventuda i Betisa.

Španski mediji prenose da su pregovori između dvije strane u toku, a da u Bilbau žele da Feldin stigne u njegove redove što prije.

Američki košarkaš je ove sezone u Evroligi prosečno bilježio 11,6 poena, 2,9 asistencije i 1,6 skok po utakmici. Feldin je već igrao u Endesa ligi, pošto je od 2012. do 2014. godine branio boje Fuenlabrade.

Crvenu zvezdu su poslije poraza u finalu ABA lige od Budućnosti već napustili Enis i Bjelica, koji su posljednjih dana postali novi igrači Saragose.

Bonus video: