Bar ima dobre preduslove za trenažni proces

"Drago mi je što ste baš naš grad odabrali kao bazu za vjerovatno i najvažniji dio priprema pred sezonu od koje mnogo očekujete", kazao je predsjednik opštine Bar Žarko Pavićević.
63 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 22.08.2011. 20:20h

Rukovodstvo, stručni štab i nekoliko košarkaša Budućnosti danas je ugostio predsjednik opštine Bar Žarko Pavićević. Aktuelni šampion se već desetak dana priprema u Baru za iskušenja koja ih očekuju naredne sezone, a prvi čovjek najvećeg primorskog grada je u srdačnom razgovoru sa gostima poželio dobrodošlicu i uspjeh na sportskom planu.

"Drago mi je što ste baš naš grad odabrali kao bazu za vjerovatno i najvažniji dio priprema pred sezonu od koje mnogo očekujete. S obzirom na agilnu i ambicioznu upravu, sjajan stručni štab ali i dolazak nekoliko kvalitetnih pojačanja i to baš iz Bara, vjerovatno takve ambicije imaju i pravo pokriće. Bar je još jednom dokazao da je pravi domaćin sportskim kolektivima, o infrastrukturi i uslovima je izlišno i pričati. Iskreno se nadam da ćete i u narednom periodu biti naši dragi gosti", naglasio je Pavićević.

Predsjednik KK Budućnost Dragan Bokan zahvalio se na srdačnom prijemu, istakao dobru saradnju sa lokalnom samoupravom i pohvalio uslove u kojima se odrađuje važan dio priprema.

"Zaista smo odlično primljeni a ljubaznost se osjeća na svakom koraku. Imamo fantastične uslove za rad, smještajne kapacitete koji nam garantuju neophodnu koncentraciju ali i mir i tišinu, i klimu koja je u ovom trenutku znatno povoljnija od one u Podgorici. Zadovoljni smo uslovima i smatram da nismo pogriješili u odabiru sredine u kojoj će naši košarkaši raditi na podizanju forme", istakao je Bokan.

Sportski direktor Gavrilo Pajović i pored zaista bogatog prelaznog roka još jednom je potvrdio informaciju da sve strukture u klubu rade na dovođenju kvalitetnog plejmejkera, čime će i kompletirati ekipu za narednu sezonu.

"Vrijedno radimo i treniramo, uslovi su odlični, iako moram da priznam da sam u početku bio dosta skeptičan kada je u pitanju odrađivanje priprema u Baru. Radimo na dovođenju još jednom košarkaša, a nakon dugotrajne potrage, vjerovatno ćemo angažovati košarkaša iz Amerike koji će donijeti neophodni kvalitet u organizaciji igre. Time će i zvanično biti stavljena tačka na prelazni rok", jasan je Pajović.

Galerija

Bonus video: