Čović: Bokana su pratili naoružani ljudi, ne znam da li bismo Moraču napustili živi...

"Ne znam da li bismo izašli živi iz Morače da je Feldin pogodio trojku", rekao je on
160 pregleda 64 komentar(a)
Čović, Foto: Filip Roganović
Čović, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 17.04.2018. 20:39h

Predsjednik KK Crvena zvezda ćutao je tri dana i opet krenuo u akciju - on je optužio prvog čovjeka Budućnost Volija Dragana Bokana da je u pratnji naoružanih ljudi došao u dvoranu "Pionir" na prvi meč finalne serije plej ofa ABA lige.

"U 'Pionir' je na prvu utakmicu došao sa trojicom naoružanih ljudi. Na drugu nije, jer smo imali vremena da reagujemo", rekao je Čović gostujući na TV Pink.

I nije stao...

"Ne znam da li bismo izašli živi iz Morače da je Feldin pogodio trojku", rekao je on.

Feldin je u trećem meču, prvom u Podgorici, imao otvoreni šut za pobjedu Zvezde u poslednjim trenucima, a zatim je i Lesor promašio iz odbojke.

Čović je nastavio:

"Bokan ima veliki košarkaški staž - četiri godine. I on kaže da je sve bilo regularno! Ma ništa nije bilo regularno", rekao je Čović.

"Gradili smo ligu da ne bude kao u vrijeme Lisca i Lorbeka, a tokom ove serije bila još gora nego tada, a gradili smo je sa Bokanom iz Budućnosti i Veberom iz Cedevite".

Čović je kazao da gubitak titule nije katastrofa.

"Niko nije umro. Izgubili smo u neregularnim uslovima, ali šta da se radi, idemo dalje. Gledamo ka Superligi, da osvojimo domaće prvenstvo. O Evrokupu ne razmišljamo, daleko je avgust. Još se ništa ne zna. Ako neko može bolje, evo neka dođe, samo me plaši da će sve da se vrati na vrijeme kada sam ja dolazio", rekao je Čović.

On je kazao da da "Budućnost ne ispunjava uslove za Evroligu".

"Poslije ovih izbornih rezultata u Crnoj Gori imaju potencijal i za nemoguće stvari, da se napravi hala za tri mjeseca. Prošlo je kako je prošlo, Budućnost je osvojila, neka igraju Evroligu, ali ovo ne smije da se ponovi", kazao je Čović.

Crvena zvezda je juče čestitala titulu Budućnosti, a čestitku je potpisao direktor Davor Ristović.

Bonus video: