Bokelj se vratio u život

"Stvorili smo dosta prilika i nadigrali protivnika, pa sada možemo zasluženo da slavimo"m rekao je trener Bokelja Slobodan Drašković.
59 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 21.08.2011. 08:13h

Bokelj je odreagovao i pokazao da je živ nakon tri poraza na startu od Sutjeske, Budućnosti i Rudara.

Kotorani su savladali Zetu na svom terenu (2:1) i timu iz Golubovaca produžili košmar nakon petarde koju su doživjeli na stadionu pod Goricom u srijedu.

Bokelj je slavio sasvim zasluženo, nakon što je svih 90 minuta igrao bolji fudbal, a od brojnih šansi iskorišćene su dvije - pogodili su Videkanić u 55. i Kašćelan 10 minuta kasnije.

"I prethodna tri meča smo odigrali dosta kvalitetno, iako smo poraženi. To je moralo da nam se vratii. Stvorili smo dosta prilika i nadigrali protivnika, pa sada možemo zasluženo da slavimo"m rekao je trener Bokelja Slobodan Drašković.

Zeta je, dakle, u drugom poluvremenu opet dozvolila da primi brza dva gola, baš kao i u derbiju protiv Budućnosti. I pogodak Orlandića u 83. minutu je bio nedovoljan da se izbjegne poraz.

"Primili smo brzo dva gola i nakon toga psihički potpuno pali. Nakon toga nam nije bilo spasa, a pokušaćemo da ekipu pripremimo u narednih sedam dana za utakmicu protiv Berana", kazao je trener Zećana Rade Vešović.

Bonus video: