Otpao i Sead Šehović

Kao i slučaju Bojana Bakića, bilo je veoma teško donijeti odluku o skraćivanju spiska i tome da Sead Šehović ne putuje sa nama u Skoplje - kazao je Radonjić
92 pregleda 0 komentar(a)
Sead Šehović, Foto: KSCG
Sead Šehović, Foto: KSCG
Ažurirano: 17.08.2011. 20:49h

Nakon Bojana Bakića, selektor košarkaša Crne Gore Dejan Radonjić je precrtao još jednog beka - na Evropsko prvenstvo u Litvaniji neće putovati Sead Šehović.

Igrač koji je sa Radonjićem sarađivao prethodne četiri godine u Budućnosti je otpao noć pred put u Skoplje, gdje “crveni” igraju protiv Makedonije i Novog Zelanda.

"Kao i slučaju Bojana Bakića, bilo je veoma teško donijeti odluku o skraćivanju spiska i tome da Sead Šehović ne putuje sa nama u Skoplje. Svih 16 igrača koji su počeli pripreme radili su veoma naporno i pokazali su veliku želju, ali je spisak morao da se skrati. Nijanse su odlučivale o tome ko će putovati u Skoplje, nije bilo lako saopštiti tu odluku Seadu, ali morali smo to da obavimo. Kao što je poznato, do početka šampionata moraćemo da se zahvalimo još dvojici igrača, a to će tek biti veoma teška odluka", kazao je Radonjić.

Reprezentacija sjutra iz Tivta putuje u Beograd, odakle će nastaviti ka Skoplju.

Na spisku se nalazi 14 igrača - Goran Jeretin, Vladimir Mihailović, Boris Bakić, Vlado Šćepanović, Vladimir Dašić, Miloš Borisov, Milko Bjelica, Vladimir Dragičević, Nikola Vučević, Nikola Peković, Slavko Vraneš, Vladimir Golubović, Suad Šehović i Omar Kuk.

Crna Gora u petak (21 sat) igra protiv Makedonije, a u subotu, u istom terminu, protivnik će biti Novi Zeland.

Bonus video: