Šampioni posjetili "Vijesti": Budućnost ujedinila Crnu Goru

“Kako vrijeme prolazi sve nam je jasnije šta smo napravili. Kada vidite koliko smo radosti donijeli Crnoj Gori, osvojili titulu, izborili smo plasman u Evroligu... Osjećaj je neopisiv. Presrećni smo što je trofej zasluženo stigao u Podgoricu”, kazao je Suad Šehović
105 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 17.04.2018. 14:19h

Podgorica i navijači Budućnosti još slave titulu u ABA ligi. Košarkaši su slavili kratko, jer ih već od sjutra čekaju naredne obaveze, mečevi u šampionatu Crne Gore.

Suad Šehović i Filip Barović su našli vrijeme i sa zadovoljstvom su posjetili televiziju, dnevni list i portal "Vijesti".

U razgovoru sa direktoricom Televizije Vijesti Marijanom Bojanić i glavnim i odgovornim urednikom dnevnika Vijesti Mihailom Jovovićem sumirali su utiske, nakon velikog trijumfa nad Crvenom zvezdom, zahvalili se na gostoprimstvu....

Utisci nakon najvećeg uspjeha u istoriji kluba još su svježi...

“Kako vrijeme prolazi sve nam je jasnije šta smo napravili. Kada vidite koliko smo radosti donijeli Crnoj Gori, osvojili titulu, izborili smo plasman u Evroligu... Osjećaj je neopisiv. Presrećni smo što je trofej zasluženo stigao u Podgoricu”, kazao je Suad Šehović.

“Malo su se slegli utisci. Tek sada shvatamo šta smo napravili, kakav je to uspjeh. Zadovoljni smo – malo umorni, ali prije svega srećni”, kazao je Filip Barović.

Direktorica Televizije Vijesti Marijana Bojanić kazala je da je uspjeh Budućnosti ujedinio Crnu Goru.

“Televizija Vijesti je pomno pratila sve što rade košarkaši Budućnosti ove sezone, takođe i naš portal i novina "Vijesti", a danas je u "Vijestima" objavljen i poster košarkaša Budućnosti kao poklon našim čitaocima. Ono što nam je posebno drago je da su naši momci šampioni i da će moći da se bore na evropskim terenima. To je za sve nas velika čast. Ono što je posebno važno, što je ovaj tim u subotu veče ujedinio Crnu Goru, što u današnjim vremenima i nije tako lako. Svi smo se radovali njihovoj velikoj pobjedi. "Vijesti" su uvijek podržavale i podržavaće one koji se pošteno, fer i uz velike napore, zalaganja i ulaganja u sopstvene mogućnosti, znanja i psotignuća bore za svoje ciljeve. Nastavićemo tako i ubuduće. Čestitike momcima na tituli”, kazala je Bojanić.

Šehović i Barović ističu da na svakom koraku nailaze na pozitivne reakcije sugrađana...

“Gdje god se pojavimo, prolazimo, kada pričam sa ljudima, osjećam kao da je cijela Crna Gora gledala utakmice. Malo mi je krivo mi što Morača nije mogla da primi sve one koji su željeli da dođu i bodre nas”, kazao je Šehović.

“Poslije meča se vidjelo koliko nam znači titula, koliko smo se iskreno radovali. Posebno mi je drago što se našem uspjehu raduju ljudi iz cijele Crne Gore, a ne samo iz Podgorice”, kazao je Barović.

Timski duh uoči i nakon svakog treninga, uoči i nakon svake utakmice bio je vidljiv, na kraju je i donio veliki uspjeh...

“Od početka se takav odnos gradio i zaista to nije fraza, već je stavrno tako. Bili smo tim, a u igri se poeni rasporede kako se rasporede. Nosioci igre su se znali, mi smo pomagali da se ta ideja sprovede”, kazao je Šehović.

“Kada sam došao, odnosno vratio se u Budućnost, osjećao sam se kao da sam nisam ni odlazio. Tokom čitave godine je tako bilo - i kada smo imali povrede, poraze, krize. Ostali smo zajedno, podržavali jedni druge. To su navijači prepoznali”, kazao je Barović.

Galerija

Bonus video: