Nikola Peković i zvanično Partizanov!

Peković se tako vratio na mjesto uspjeha, jer je u Partizanu igrao tri sezone i za to vrijeme osvojio isto toliko titula prvaka Srbije, dva prstena pobjednika NLB lige i Kup Radivoja Koraća
107 pregleda 0 komentar(a)
Nikola Peković, Foto: NLB LIGA
Nikola Peković, Foto: NLB LIGA
Ažurirano: 16.08.2011. 15:31h

Nikola Peković je dogovorio sve sa Partizanom i igraće u beogradskom klubu sve dok je u NBA ligi na snazi lok-aut, objavljeno je juče na zvaničnom sajtu šampiona Srbije.

Peković se tako vratio na mjesto uspjeha, jer je u Partizanu igrao tri sezone i za to vrijeme osvojio isto toliko titula prvaka Srbije, dva prstena pobjednika NLB lige i Kup Radivoja Koraća.

"Nikola je naš novi-stari centar. Dogovorili smo se da ostane u Partizanu do kraja lok-auta. Zadovoljni smo, svi znamo o kakvom je igraču riječ", rekao je za „Večernje novosti” sportski direktor Partizana Dragan Todorić.

Nakon što je u Partizanu postao po mnogima najbolji centar na Starom kontinentu prešao je u Panatinaikos. Sa grčkim timom je bio prvak Evrope, a osvojio je i dva puta prvenstvo i jednom Kup Grčke.

„Crno-bijeli” su ovog ljeta angažovali američkog plejmejkera Ejsija Loua, Marka Čakarevića iz Radničkog, kao i doskorašnjeg igrača Hemofarma Danila Anđušića.

Ekipu su napustili Jan Veseli, koji je pošao u Vašington (Partizan želi i njega da vrati dok je pauza u NBA), te Kurtis Džerels, Džejms Gist i Nejtan Džavai.

Peković će ekipi da se priključi po završetku obaveza sa reprezentacijom Crne Gore na Evropskog prvenstva u Litvaniji.

Bonus video: