Milivoje Božović pojačao Budućnost

U planu je još nekoliko pojačanja. Radi se o našim aktuelnim reprezentativcima, ali i igračima iz okruženja. Dovešćemo plej, beka šutera i centra - istakao Pajović
123 pregleda 0 komentar(a)
Milivoje Božović, Foto: NLB LIGA
Milivoje Božović, Foto: NLB LIGA
Ažurirano: 29.07.2011. 13:52h

Gavrilo Pajović će i dalje biti sportski direktor Budućnost i zajedno sa trenerom Radonjićem radiće na formiranju igračkog kadra za narednu sezonu.

Prvi konkretni koraci već su urađeni, dvogodišnji ugovor potpisan je sa 25-godišnjim Milivojem Božovićem, dosadašnjim krilnim centrom Hemofarma.

- Radimo na pojačanjima za narednu sezonu. Napustili su nas Marko Simonović (Alba), Nikola Otašević (Hemofarm), a ranije Marko Šćekić (Kantu) i Vladimir Dragičević (Spartak Sankt Peterbrug), što je znak da smo igrali dobru košarku. Dogovorili smo se sa Božovićem, a u planu je još nekoliko pojačanja. Radi se o našim aktuelnim reprezentativcima, ali i igračima iz okruženja. Dovešćemo pleja, beka šutera i centra. Ove godine igramo ozbiljna takmičenja, NLB ligu, kvalifikacije za Evroligu i sigurno Evrokup. Moramo da dokažemo da smo brend u Crnoj Gori, a možda i šire. Sigurno je da ćemo u svakom meču davati maksimum – objasnio je Pajović.

Božović je karijeru počeo u Partizanu, a potom je igrao za Lavove 063.

Posljednje četiri godine branio je boje vršačkog tima.

Bonus video: