Bokan još nije na čelu Budućnosti

Bilo je inicijative da se Bokan odmah postavi na čelo kluba, ali on je odbio takvu mogućnost, jer ima velikih dugovanja prema igračima, stručnom štabu i zaposlenima
72 pregleda 0 komentar(a)
KK Budućnost, Foto: Boris Pejović
KK Budućnost, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 19.07.2011. 19:50h

Upravni odbor KK Budućnost održan je danas, a pored predsjednika kluba Miroslava Ivaniševića i direktora Momčila Popovića bili su prisutni i članovi Dragan Bokan, Zoran Jelić i Dušan Perović.

Novinari su ostali uskraćeni za bilo kakvu informaciju, jer se klub nije udostojio da pošalje saopštenje, ali se na sjednici ništa spekatularno nije desilo.

Bilo je inicijative da se Bokan odmah postavi na čelo kluba, ali on je odbio takvu mogućnost, jer ima velikih dugovanja prema igračima, stručnom štabu i zaposlenima.

Odlučeno je da se nova sjednica održi u petak ili ponedjeljak i da do tada pokušaju da se obezbijede sredstva da se izmiri bar dio dugovanja.

Takođe, Skupština kluba biće održana do kraja sljedeće sedmice i tada se očekivati Bokanova promocija u prvog čovjeka crnogorskog šampiona.

Vrijeme neumitno teče, bliži se početak priprema za narednu sezonu, ali ono što je najbitnije za Budućnost jeste da su se stvari bar pokrenule sa mrtve tačke. Još „samo” da se oformi tim, a mnogo igrača je već otišlo...

Bonus video: