Bokan uskoro na čelu Budućnosti

Neću da krijem, tačno je da postoji i ta varijanta da budem predsjednik, razgovaralo se o tome u klubu. U narednih desetak dana biće sve jasno što se toga tiče
52 pregleda 0 komentar(a)
BOKAN_2, Foto: S. Prelević
BOKAN_2, Foto: S. Prelević
Ažurirano: 18.07.2011. 17:50h

Dugo očekivan sjednica Upravnog odbora KK Budućnost biće održana sjutra. Jedan od članova uprave i budući prvi čovjek crnogorskog šampiona Dragan Bokan rekao je da bi na sjednici trebalo da se raspravlja o dugovima prema zaposlenima, igračkom i stručnom kadru.

- Sjednica Upravnog odbora zakazana za sjutra u 12 sati. Na toj sjednici će biti svi članovi na čelu predsjednikom Miroslavom Ivaniševićem. Mi ćemo razgovarati o trenutnoj situaciji. Tačno je, postoje dugovanja prema svim zaposlenima u klubu, postoje i dugovanja prema košarkašima koji su igrali prošlu sezonu. Prošla sezona je što se tiče rezultata bila jako, jako uspješna. Plasirali smo se na F4 u Ljubljani, bili smo nadomak finala. Znate i sami da će ove godine u NLB ligi biti još veća konkurencija i očekuju nas kvalifikacije za Evroligu i sigurno učešće u Evrokupu - rekao je Bokan.

Pitanje je šta će biti.

- Vidjećemo zajedno sa predsjednikom Ivaniševićem šta možemo da uradimo što se tiče tih dugovanja. Znate i sami da situacija što se finansija tiče nigdje nije sjajna i nadam se da ćemo to u skorijoj Budućnosti riješiti i da ćemo u sljedećoj sezoni imati dobar tim koji će biti konkurentan svima - istakao je Bokan.

On bi do kraja mjeseca trebalo da preuzme čelnu funkciju u klubu iz Njegoševog parka.

- Još uvjek razgovaramo i na tu temu. Neću da krijem, tačno je da postoji i ta varijanta da budem predsjednik, razgovaralo se o tome u klubu. Mislim da ćemo mi ove godine završiti generalno sponzorstvo sa KS Crne Gore i da onda mi budemo generalni sponzor Budućnost. U narednih desetak dana biće sve jasno što se toga tiče – zaključio je Bokan.

Bonus video: