Alimpijević: Spremni smo na napetu atmosferu; Dobrić: Borićemo se do krajnjih granica

Pero Antić putuje u Podgoricu, ali će, kako je rekao Alimpijević, o njegovom nastupu odlučiti na dan utakmice,. Nemanja Dangubić je van ekipe
50 pregleda 4 komentar(a)
crvena zvezda budućnost voli, Foto: Crvena zvezda MTS
crvena zvezda budućnost voli, Foto: Crvena zvezda MTS
Ažurirano: 12.04.2018. 11:57h

Košarkaši Crvene zvezde večeras dolaze u Podgoricu, tek će oko 22 sata biti u hotelu, a sjuzra ujutro odraditi lagani, šuterski trening, da osjete koševe u Morači.

Uoči puta u Crnu Goru, trener Dušan Alimpijević je ponovio da njegov tim želi da makar vrati seriju u Podgoricu

"Kao što je naš rival došao do jednog brejka, ne vidim zašto i mi ne bismo uradili isto to. Sve utakmice protiv Budućnosti su bile gotovo na jednu loptu, gotovo da nema koš-razlike u ova četiri meča. I u narednom vjerujem da će odlučivati jedna lopta, jedan posjed" rekao je trener "crveno-bijelih".

:Mnogo se priča o ambijentu koji će u petak i subotu čekati Zvezdu...

„Spremni smo na napetu atmosferu, ali u sportskim okvirima, poput one koja je bila u Beogradu. Takav ambijent nas motiviše, jer imamo dovoljno zrelosti u ekipi za takvu atmosferu, koja će nam biti dodatni motiv i nama predstavljati i rasterećenje, jer smo igrali i u 'vrelijim' okruženjima tokom ove sezone", kazao je Alimpijević

Pero Antić putuje u Podgoricu, ali će, kako je rekao Alimpijević, o njegovom nastupu odlučiti na dan utakmice,. Nemanja Dangubić je van ekipe.

„Putujemo na dvije utakmice u Podgoricu sa jasnim ciljem - da izborimo pobjedu, a ako se ukaže prilika, možda i više od toga. Borićemo se do granica svojih mogućnosti. Moramo, međutim, da odigramo ne samo borbeno, već i kao tim, skoncentrisano, poput završnice druge utakmice, koja nam je pokazala neke smjernice. Atmosfera u dvorani u Podgorici neće biti novost za nas, i očekujem da atmosfera bude 'vatrena',. ali poput one koju smo mi imali u Beogradu, fer i korektna", istakao je Dobrić.

Treći meč finalne serije plej-ofa ABA lige igra se u petak od 20 sati.

Bonus video: