Saša Vujačić glasniji i od vjerenice

On toliko vrišti nakon svakog poena da je to deprimirajuće", kazala je Džudi Marej, majka čuvenog Endija koja je sjedjela u loži Šarapove.
101 pregleda 0 komentar(a)
Saša Vujačić, Foto: Reuters
Saša Vujačić, Foto: Reuters
Ažurirano: 01.07.2011. 22:19h

Potencijalni crnogorski košarkaški reprezentativac iz redova NBA ligaša Nju Džersija, Saša Vujačić najglasniji je gledalac. I to ne samo na Vimbldonu!?

Vjerenik jedne od dvije najglasnije teniserke i finalistkinje ovogodišnjeg “nezvaničnog prvenstva svijeta”, Ruskinje Marije Šarapove, publici na tradicionalno mirnim turnirima pravi jednake probleme kao i osvajačica Vimbldona 2004. godine, tada sa 17 godina.

"Nikada u životu nijesam čula glasnije navijanje od vjerenika Marije Šarapove. On toliko vrišti nakon svakog poena da je to deprimirajuće", kazala je Džudi Marej, majka čuvenog Endija koja je sjedjela u loži Šarapove.

Nakon problema sa lok-autom u NBA i visokog obeštećenja koje traži Košarkaški savez Slovenije da bi igrao za Crnu Goru, Vujačić ima dovoljno slobodnog vremena,pa je pratio vjerenicu i na Rolan Garosu. Marija je u izjavi za ruske medije kazala da je srećna zbog Sašine podrške, jer su, zbog brojnih obaveza, ovi dani jedini koje provode zajedno.

U svjetskom tenisu se prave brojne polemike i još brojniji su zahtjevi da igračice budu tiše. Jedina teniserka koja protivnicima pravi više problema od Šarapove je Bjeloruskinja Viktorija Azarenka, koja ne prestaje sa krikom dok protivnica sa druge str ane mreže ne udari po loptici.

Bonus video: