Omić: Idemo u Crnu Goru da se borimo do kraja

"Znamo šta smo uradili u ponedjeljak. Idemo u Crnu Goru da se borimo do kraja. Moramo da se isključimo i skoncentrišemo na nas", rekao je Omić
14 komentar(a)
omić, Foto: Crvena zvezda MTS
omić, Foto: Crvena zvezda MTS
Ažurirano: 11.04.2018. 18:12h

Centar Crvene zvezde Alen Omić, junak pobjede protiv Budućnosti za 1:1 u finalu ABA lige, rekao je da je optimista da će crveno-bijeli preokrenuti rezultat u seriji.

Slovenački košarkaš je sa 15 poena i 10 skokova bio nazaslužniji za trijumf nad timom iz Podgorice 69:59 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

"Ne smijemo da razmišljamo o onome što je bilo u prvoj i drugoj utakmici, ili čak o tri poraza u nizu od Budućnosti, već samo o onome što slijedi. Treba misliti pozitivno, bio sam uvjeren da dobijamo drugi meč", rekao je Omić, prenosi Tanjug.

Kao veliku prednost označio je to što se u ekipu za gostovanja u Podgorici vraća oporavljeni Pero Antić.

Omić je dodao da je raspoloženje u ekipi malo bolje zbog izjednačenja, ali da što prije mora da se zaboravi taj trijumf.

"Znamo šta smo uradili u ponedjeljak. Idemo u Crnu Goru da se borimo do kraja. Moramo da se isključimo i skoncentrišemo na nas".

Omić je još jednom doživio ovacije publike zbog odlične igre i zalaganja, pa ne krije da mu je drago zbog toga.

"Otkad sam došao u Zvezdu znao sam da ima najbolje navijače u Evropi. Mnogo nam je lakše kad su oni tu, navijači su šesti naš igrač. Lijepo je čuti skandiranje tvog imena", zaključio je Omić.

Treća utakmica serije izmedju Budućnosti i Crvene zvezde igra se u petak od 20 sati u hali "Morača".

Bonus video: