Juniori u Novom Bečeju igraju dva kontrolna meča sa Srbijom

Izabranici Miodraga Kadije su 6. juna u Tivtu počeli pripreme za Evropsko prvenstvo B divizije, koje se od 21. do 31. jula održava u Bugarskoj.
0 komentar(a)
Ažurirano: 24.06.2011. 09:41h

Muška juniorska košarkaška reprezentacija Crne Gore igraće u subotu i nedjelju u Novom Bečeju dvije kontrolne utakmice (oba meča počinju u 19 časova) sa odgovarajućom selekcijom Srbije, koja se priprema za Evropsko prvenstvo u Vroclavu (Poljska), od 21. do 31. jula.

Izabranici Miodraga Kadije su 6. juna u Tivtu počeli pripreme za Evropsko prvenstvo B divizije, koje se od 21. do 31. jula održava u Bugarskoj.

Juniori su do sada odigrali tri kontrolna meča – savladali su seniorske sastave Ulcinja i Teoda, a poraženi su od mlade reprezentacije Crne Gore. Po povratku iz Novog Bečeja, juniori će odigrati kontrolni meč sa Švajcarskom i učestvovati na međunarodnom turniru u Sloveniji (1. i 2. jul).

Kadija u Novi Bečej vodi svih 17 igrača koje ima na raspolaganju. To su Danilo Nikolić (Budućnost), Marko Mugoša (Budućnost), Nemanja Gavranić (Budućnost), Mihailo Kasalica (Mornar), Dušan Perović (Mornar), Vukota Pavić (Mornar), Milija Miković (Mornar), Nikola Žižić (Podgorica), Vasilije Vušović (Podgorica), Miloš Pajović (Podgorica), Miloš Latković (Lovćen), Vlado Koprivica (Lovćen), Mašan Vrbica (Cetinje), Ivan Fatić (Mogren), Nenad Vuković (Centar), Vladimir Mrdak (Danilovgrad) i Vladimir Kovačević (ABS Primorje)

Crna Gora će na šampionatu u Bugarskoj igrati u grupi C sa Rumunijom, Bjelorusijom i Holandijom, a plasman u drugu fazu izboriće dvije prvoplasirane selekcije.

Plasman u A diviziju obezbijediće samo finalisti Evropskog prvenstva B divizije.

Bonus video: