ODLUČIĆE ZAJEDNO SA PORODICOM

Lebron Džejms nagovijestio gdje će nastaviti karijeru

Ostanak u Klivlendu je opcija, pominju se Lejkersi i Filadelfija, kao i Hjuston... Džejms je danas ponovio da će kada dođe vrijeme objaviti u kom timu će igrati narednih sezona, naglasivši da će odluku donijeti zajedno sa porodicom
64 pregleda 0 komentar(a)
LeBron Džejms, Foto: Reuters
LeBron Džejms, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.04.2018. 14:36h

Uzbuđenja u NBA ligi tek predstoje, plej-of je na pragu, ali situacija sa Lebronom Džejmsom je uvijek aktuelna.

Džejms na kraju sezone postaje slobodan agent, može da bira gdje će nastaviti karijeru, pa mediji odavno spekulišu o njegovoj budućnosti.

Ostanak u Klivlendu je opcija, pominju se Lejkersi i Filadelfija, kao i Hjuston... Džejms je danas ponovio da će kada dođe vrijeme objaviti u kom timu će igrati narednih sezona, naglasivši da će odluku donijeti zajedno sa porodicom.

"Došao sam do faze u kojoj ne razmišljam samo ja, već i moja porodica. Njihovo mišljenje mi je najvažnije. Hoću da igram na najvećem nivou, ali porodica mi je najvažnija. Biću tamo gdje se oni osjećaju ugodno", rekao je Džejms,

S obzirom na to da je Klvlend njegov grad, te da je preuzeo i neke obaveze u lokalnoj zajednici, kao što je izgradnja škole u Akronu, njegovom rodnom mjestu, moguće da neće biti ništa od senzacionalnog transfera, te da će Kralj Džejms ostati u klubu koji najviše voli.

Preporučujemo za Vas