Ivković napušta Olimpijakos?

Da je rastanak izvjestan pokazuje i podatak da je srpski stručnjak nakon četvrtog meča finala plej-ofa izveo cjelokupan igrački kadar na večeru u jedan restoran na Glifadi i oprostio se od njih
0 komentar(a)
Ivković, Foto: REUTERS
Ivković, Foto: REUTERS
Ažurirano: 07.06.2011. 10:49h

Dušan Ivković je završio misiju na klupi Olimpijakosa, pišu grčki, italijanski i litvanski mediji!

Nakon poraza u finalu plej-ofa od Panatinaikosa, iako su Pirejci imali prednost domaćeg terena, čelnici kluba imaju sve manje povjerenja u iskusnog stručnjaka i rastanak je blizu.

Olimpijakos je ove sezone osvojio Kup Grčke, ispao je u četvrtfinalu Evrolige od Montepaskija, i tada je imao prednost domaćeg terena, a potom je ostao i bez domaće titule.

Pirejci od 1997. godine čekaju na grčku titulu i vlasnici kluba braća Jorgos i Panajotis Angelopulos imaju sve manje strpljenja.

Da je rastanak izvjestan, piši Grci, Italijani i Litvanci, pokazuje i podatak da je srpski stručnjak nakon četvrtog meča finala plej-ofa izveo cjelokupan igrački kadar na večeru u jedan restoran na Glifadi i oprostio se od njih.

Takođe, biće čiste i u igračkom kadru.

Sigurno odlaze Met Nilsen, Radoslav Nesterović, Marko Kešelj i Zoran Erceg, dok je neizvjesna sudbina Teodorosa Papalukasa, koga su najvijači Olimpijakosa proglasili tragičarom četvrtog meča.

Bonus video: