Miroslav Nikolić napušta Radnički

Zadovoljan sam ostvarenim, ali sva je prilika da ćemo se razići. Imam trenutno pet ponuda iz Srbije i inostranstva koje razmatram - izjavio 55-godišnji stručnjak
0 komentar(a)
Miroslav Nikolić, Foto: NLB LIGA
Miroslav Nikolić, Foto: NLB LIGA
Ažurirano: 03.06.2011. 13:28h

Miroslav Nikolić napušta Radnički! Trener koji iza sebe ima više od 20 godina uspješne karijere odlučio je da nakon dvije sjajne sezone u Šumadiji promijeni sredinu.

Prve sezone je uspio sa Radničkim sa izbori plasman u NLB ligi, u kojoj je bio jedan od najprijatnijih iznenađenje. I u ovoj sezoni kroz Superligu Srbije omogućio je svom timu da se bez specijalne pozicnice nađe u regionalnom karavanu i naredne sezone.

Očigledno da je došlo do zasićenja, jer Kragujevčani naredne takmičarske godine neće imati finanisjkih problema kao do sada, jer je uz njih stala fabrika "Fijat".

- Trenutno uživam u zasluženom odmoru poslije veoma duge i naporne sezone. Zadovoljan sam ostvarenim, ali sva je prilika da ćemo se razići. Imam trenutno pet ponuda iz Srbije i inostranstva koje razmatram - istakao je Nikolić.

Trenersku karijeru Nikolić je počeo u Mariboru 1990. godine, a do sada je vodio IMT Beograd, BFC Beočin, Partizan, Budućnost, Radnički Beograd, Crvenu zvezdu, Vojvodinu, Apolon (Grčka), Autodorožnik (Rusija), a od 2009. je u Kragujevcu.

Bonus video: