Lebron može da bude bolji od Džordana

Član Kuće slavnih je u intervjuu za ESPN rekao da je Džordan vjerovatno najbolji strijelac u istoriji košarke, ali da je Džejms može da bude najbolji igrač koji je ikada igrao košarku!
59 pregleda 0 komentar(a)
Pipen i Džordan, Foto: Reuters
Pipen i Džordan, Foto: Reuters
Ažurirano: 29.05.2011. 07:28h

Čikago je potonuo u finalnim duelima Istočne konferencije sa Majamijem, ali nije samo to šokiralo navijače „bikova” - legendarno krilni košarkaš Bulsa Skoti Pipen je dolio so na ranu, kada je poručio da Lebron Džejms može da bude bolji igrač i od velikog Majkla Džordana!

Član Kuće slavnih je u intervjuu za radio ESPN rekao da je Džordan vjerovatno najbolji strijelac u istoriji košarke, ali da je Džejms može da bude najbolji igrač koji je ikada igrao košarku!

Te njegove riječi izazvale su pravu pometnu na drušptvenim mrežama, komentari razočaranih navijača su se smjenjivali iz sekunde u sekundu, pa je Pipen morao da se oglasi preko „Tvitera”.

"Za sve vas koji ne znate, ja sam igrao igru koju vi sada gledate", napisao je u prvom postu, a kasnije je malo ublažio stavove. - Ne bih volio da me pogrešno razumijete, Majkl je bio i jeste najveći. Ali, Lebron jednog dana može da ga dostigne na svim poljima.

Džordan i Pipen su zajedno osvojili šest titula sa Bulsima 90-ih godina prošlog vijeka. Džejms je tek napravio korak ka prvom šampionskom peharu, jer će u velikom finalu sa Majamijem igrati protiv Dalasa.

Bonus video: