Džikić i Samardžiski u Litvos ritasu

Tačno je da je Litvos zainteresovan za pomenuti tandem. Šta više, nalazimo se u ozbiljnoj fazi pregovora - istakao je Miodrag Ražnatović, koji zastupa novog selektora mlade selekcije Srbije i člana turskog Olina
0 komentar(a)
Aleksandar Džikić, Foto: NLB LIGA
Aleksandar Džikić, Foto: NLB LIGA
Ažurirano: 28.05.2011. 08:23h

Aleksandar Džikić, trener Krke, nalazi se na korak od preuzimanja Litvos ritasa, potvrdio je za beogradske medije Miodrag Ražnatović, prvi čovjek agencije Beobasket, koja zastupa novog selektora mlade reprezentaciej Srbije.

Dok se priprema za finalnu seriju plej-ofa slovenačkog prvenstva sa košarkašima Krke, Aleksandar Džikić prima ponude zainteresovanih klubova.

Na svojoj klupi želio je da ga vidi Zagreb, ali će on po svoj prilici ostati samo želja "mrava".

Osim Džikića koji je ove sezone bio glavni tvorac fenomenalnih rezultata ekipe iz Novog Mesta, klub iz Vuljnusa želi i Predraga Samardžiskog, koji je ove sezone briljirao u turskom Olinu.

- Tačno je da je Litvos zainteresovan za pomenuti tandem. Šta više, nalazimo se u ozbiljnoj fazi pregovora – istakao je Ražnatović, čija agencija zastupa i makedonskog reprezentativca I bivšeg člana Partizana i FMP-a.

Trenersku karijeru Džikić je počeo u Beovuku 1997. godine, potom je bio pomoćnik u Partizanu i Minesoti, a januara 2008. godine postao je trener Olimpije.

Na klupi Ljubljančana zadržao se samo do decembra iste godine, a Krku je preuzeo prije dvije godine.

Bonus video: