Zvezda: Navijačima Budućnosti neće biti dozvoljen ulazak u dvoranu

Crvena zvezda dočekuje Budućnost u ponedjeljak od 19 časova i u utorak trideset minuta ranije, u prve dvije utakmice finalne serije
179 pregleda 43 komentar(a)
zvezda budućnost, Foto: Crvena zvezda MTS
zvezda budućnost, Foto: Crvena zvezda MTS
Ažurirano: 07.04.2018. 11:52h

Finalne utakmice plej-ofa ABA lige, između Crvene zvezde i Budućnost Volija, proglešene su za utakmice visokog rizika, tako da navijačima podgoričkog tima neće biti dozvoljen ulazak u dvoranu "Aleksandar Nikolić".

"Utakmice koje u Beogradu organizuje KK Crvena zvezda mts proglašene su utakmicama 'visokog rizika' tako da nikome od navijača KK Budućnost VOLI koji budu došli organizovano ili samoinicijativno u Beograd neće biti dozvoljen ulazak u dvoranu", navodi se u saopštenju beogradskog kluba.

Riječ je o uobičajenoj praksi u ABA ligi da na utakmicama nema gostujućih navijača, a s obzirom na važnost mečeva, ovoga puta je zabrana stigla i uz preporuke MUP-a Srbije.

Crvena zvezda dočekuje Budućnost u ponedjeljak od 19 časova i u utorak trideset minuta ranije, u prve dvije utakmice finalne serije.

"Pred obje utakmice kapije dvorane biće otvorene dva časa prije početka, a KK Crvena zvezda mts apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da dođu ranije, zbog detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima. Takođe, još jednom poziva sve svoje navijače da u ponedjeljak i utorak ispune dvoranu do posljednjeg mjesta, pomognu ekipi da u sjajnom sportskom ambijentu dođu do pobjeda", saopšteno je iz Crvene zvezde.

Bonus video: