Priđoni navijača polio vodom

Trener Madriđana Emanuel Molin smatra da klub ne može više da toleriše ponašanje Priđonija, naročito ako se uzme u obzir da je ovo treći njegov ispad ove sezone
0 komentar(a)
Ažurirano: 02.05.2011. 18:27h

Argentinac Pablo Priđoni je poznat je kao temperamentan igrač, a to je pokazao nakon meča protiv Fuenlabrade, koji je Real izgubio 88:79 i oprostio se od prvog mjesta na kraju regularnog dijela sezone.

Organizator igre “kraljevskog kluba”, uprkos svom velikom iskustvu, isprovociran lošom partijom, izgubio je živce i ovog puta bijes iskalio na navijaču koga domaćeg tima kojeg je polio flašom vode.

Trener Madriđana Emanuel Molin smatra da klub ne može više da toleriše ponašanje Priđonija, naročito ako se uzme u obzir da je ovo treći njegov ispad ove sezone.

Prvo se u novembru pred svima tokom meča posvađao sa Etoreom Mesinom, u februaru je napao i gurnuo snimatelja tajm-auta, a sada se sukobio i sa publikom.

- Razgovarao sam sa Pablom, ali ovo ponašanje nema opravdanje. Istina je da se ljudi iza naše klupe nisu ponašali korektno, dobacivali su mu, ali mi smo profesionalci i javne ličnosti koje daju primjer, pa samim tim nemamo pravo na ovakve greške - rekao je Molin.

Da li će nakon ovog incidenta Argentianc završiti svoju epizodu u Realu, pokazaće naredni dani.

Bonus video: