Milton Palasio na meti Kahe laboral

Mi radimo, a vidjećemo u narednim danima kakvo je stanje na tržištu i kako možemo napredovati. Milton je igrač koji nam je prošle godine mnogo pomogao, posebno u plej-ofu – rekao je Feliks Fernandes, tim menadžer Kahe laboral
0 komentar(a)
Milton Palasio, Foto: REUTERS
Milton Palasio, Foto: REUTERS
Ažurirano: 02.05.2011. 15:23h

Kaha laboral je prije šest dana dovela doskorašnjeg kapitena Budućnosti Vladimira Dragičevića, ali se dolasci, po svoj prilici, na tome neće završiti.

Naime, aktuelni španski šampion želi da pred plej-of dovede još jednog igrača na spoljnim pozicijama.

Prvi na listi želja tima iz Vitorije je Milton Palasio (33 godine, 193 centimetra), trenutno član grčke Kavale.

Amerikanac je prošle sezone igrao za Baskijce takođe u finišu sezone i dao veliki doprinos osvajanju titule.

- Mi radimo, a vidjećemo u narednim danima kakvo je stanje na tržištu i kako možemo napredovati. Milton je igrač koji nam je prošle godine mnogo pomogao, posebno u plej-ofu – rekao je Feliks Fernandes, tim menadžer Kahe laboral.

Problem za Špance mogla bi da predstavlja činjenica da Kavala igra plej-of grčkog šampionata i da je teško očekivati da će se odreći odličnog organizatora igre.

- Palasio i dalje igra sa svojim timom i ima ugovor. On je jedna od opcija, ali ima i drugih rješenja. Pozicija na kojoj želimo dovesti igrača nije definisana. To može biti jedan, dva ili tri – objasnio je Fernandes.

Nakon povrede Nemanje Bjelice, Fernando San Emeterio je bez prirodne zamjene, tako da je moguće da se potraži pojačanje na toj poziciji.

Ukoliko se uprava kluba odluči da doveđenju pleja ili beka, u tom slučaju bi, pišu španski mediji, Bred Oleson mogao da bude pomjeren na poziciju krila.

Šta će od svega biti, vidjeće se narednih dana.

Bonus video: