Doktor za spavanje pomaže Seltiksima

Pomenuti doktor je igračima vicešampiona objasnio ono što je, valjda, i pticama na grani jasno, a to je da svi moraju da budu u krevetu do dva sata poslije ponoći.
0 komentar(a)
Boston, Foto: Reuters
Boston, Foto: Reuters
Ažurirano: 01.05.2011. 13:41h

Sve za rezultat, deviza je kojoj su se, vjerovatno, rukovodili u Boston Seltiksima kada su odlučili da stručni štab pojačaju doktorom Čarlsom Kajzlerom, koji vodi odsjek medicine spavanja sa Harvardskog univerziteta.

Doktor Kajzler će biti zadužen da omogući što bolji odmor igračima Bostona u plej-ofu, a odmah po dolasku je igračima bjasnio da svi moraju da se pridržavaju nekih pravila kako bi bili što odmorniji.

Pomenuti doktor je igračima vicešampiona objasnio ono što je, valjda, i pticama na grani jasno, a to je da svi moraju da budu u krevetu do dva sata poslije ponoći. Ovo pravilo moraće strično da se poštuje, pa će Boston na gostovanjim ostajati duže u tom gradu da bi igrači imali dovoljno sna.

“Pokušali smo da stvorimo uslove koji će igračima omogućiti od osam do deset sati sna, što je praktično utopija tokom sezone. Način na koji smo to radili bio je realno nemoguć dok nam nije pomogao doktor Kajzler”, rekao je Dok Rivers, trener Seltiksa.

Metoda doktora Kajzlera biće odmah na velikom iskušenju, pošto Seltikse u polufinalu Istoka očekuju dueli sa Majamijem, predvođenim zvijezdama Lebronom Džejmsom, Dvejnom Vejdom i Krisom Bošom.

Bonus video: