Dragičević predstavljen u Vitoriji

Nadam se da će u drugoj utakmici igrati bolje nego u onoj koju sam igrao u četvrtak, jer moram da eliminišem neke greške - rekao crnogorski reprezentativac
143 pregleda 0 komentar(a)
Vladimir Dragičević, Foto: Www.baskonia.com
Vladimir Dragičević, Foto: Www.baskonia.com
Ažurirano: 29.04.2011. 17:15h

Vladimir Dragičević (24 godine, 206 centimetara) danas je zvanično predstavljen kao igrač Kahe laboral u društvu Feliksa Fernandesa, tim menadžera španskog šampiona.

U prvom obraćanju kao član tima iz Vitorije, doskorašnji kapiten Budućnosti nije krio zadovoljtsvo što je postao član jedne od najboljih ekipa na Starom kontinentu.

- Veoma sam srećan, jer sam došao u jednu od najboljih ekipa Evrope. Nadam se da će u drugoj utakmici igrati bolje nego u onoj koju sam igrao u četvrtak, jer moram da eliminišem neke greške. Moja slaba tačka je šut za tri poena, ali sam veoma dobar u skoku i defanzivnom i ofanzivnom - rekao je Dragičević, koji je u "Kupu Baskije" u meču sa Laguna Aro Bilbaom igrao 11 minuta i dao je četiri poena uz pet skokova.

Feliks Fernandes je istakao da je klub zadovoljan dovođenjem odličnog igrača.

- Pomažemo svakom igraču koji dođe ovdje da se što prije uklopi. Nadamo se da će se Vlado uklopiti u profil igrača koji smo dugo tražili - istakao je Fernandes.

Drugi meč za Kahu laboral, Dragičević će odigrati u nedjelju kada u okviru 32. kola ACB lige u Vitoriju stiže Valjadolid.

Bonus video: