Dragičević još nije član Kaha laborala

Informacija da je ugovor potpisan nije tačna i nije tako blizu realizacije. Pregovori traju i, ako se dogovorimo, ništa neće biti potpisano prije kraja sljedeće sedmice
68 pregleda 0 komentar(a)
Vladimir Dragičević, Foto: Boris Pejović
Vladimir Dragičević, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 21.04.2011. 22:06h

Španski portal www.elcorreo.com objavio je da je kapiten Budućnosti i reprezentativac Crne Gore Vladimir Dragičević na korak od prelaska u redove Kahe laboral, a da će crnogorski šampion na ime obeštećenja dobiti 100.000 eura.

Prema tim informacijama, krilni centar Podgoričana došao bi da popuni prazninu koja je nastala povredama Nemanje Bjelice i Pape Soua. Međutim, Jovica Brstina, menadžer sjajnog košarkaša, u izjavi za “Vijesti” kaže da je posao još daleko od realizacije.

- Informacija da je ugovor potpisan nije tačna i nije tako blizu realizacije. Pregovori traju i, ako se dogovorimo, ništa neće biti potpisano prije kraja sljedeće sedmice. Sada idu uskršnji praznici, tako da nema mogućnosti da se to završi prije. Takođe, dosta toga zavisiće od stanje povrede koju je Vladimir zadobio na fajnl-foru u Ljubljani. Već smo obavili neke preglede, nije u pitanju ništa ozbiljno, i trebalo bi da bude spreman za sedam do 10 dana. To je jedina prava informacija, sve ostalo su nagađanja - kaže Brstina za „Vijesti”.

Italijanski dnevni sportski list „Korijere delo sport” objavio je na svojoj internet strani da je Dragičević blizu prelaska u redove Lotomatike.

- Prije tri-četiri sata zvanično sam odbio ponudu Lotomatike, nakon razgovora sa predsjednikom kluba Klaudijom Totijem. Prvo su ponudili trogodišnji ugovor, koji smo mi odbili, a potom i dvogodišnji. Međutim, nismo bili zadovoljni finansijskom ponudom, odnosno oni nisu mogli da ispoštuju ono što smo tražili. Italijani su objavili tu informaciju zbog činjenice da sam se u Ljubljani sreo sa ljudima iz Lotomatike - istakao je Brstina u telefonskom razgovoru za „Vijesti” sinoć oko 19 časova.

Da su Rimljani bili izdašniji sa finansijske strane, mogli su da dobiju fantastičnog krilnog centra.

- Mi smo davali prednost Lotomatici zbog Bogdana Tanjevića i trenera Saša Filipovskog, kao i zbog uloge koju bi dobio u timu i minutaže. Kako su finansije bile problem, nismo uspjeli da se dogovorimo. Mislim da Vladimir zaslužuje bolji i jači klub, jaču ligu, po kvalitetu i statusu reprezentativca Crne Gore. Tako da je priča što se tiče Lotomatike završena. Sada ostaju pregovori sa Špancima, ali ponavljam još jednom, dogovor nije blizu - zaključio je Brstina.

Bonus video: