Pajović je taj koji se ponaša nesportski

Posebno je zanimljivo što se Pajović ne bavi sportskom problematikom utakmice već ima ambicije da se bavi kadrovskom politikom u KK Ulcinj, za koju su valjda zaduženi osnivači, to jest, građani ovog grada
0 komentar(a)
Ažurirano: 03.04.2011. 17:22h

Sportski direktor Budućnosti Gavrilo Pajović u izjavi za “Vijesti” istakao je da su se pojedini članovi uprave Ulcinja nekorektno ponijeli prema ekspediciji Podgoričana nakon završetka meča koji je u petak veče šampion dobio (72:69).

Tim povodom oglasila se i uprava Ulcinja, čije reagovanje prenosimo u cjelosti.

“I da smo očekivali reakciju KK Budućnost na navodno nesportsko ponašanje pojedinih članova uprave KK Ulcinj, posljednji čovjek koji je na to mogao da reaguje je sportski direktor Gavrilo Pajović.

Posebno je zanimljivo što se Pajović ne bavi sportskom problematikom utakmice već ima ambicije da se bavi kadrovskom politikom u KK Ulcinj, za koju su valjda zaduženi osnivači, to jest, građani ovog grada. Mi vjerujemo Pajoviću da ne poznaje članove naše uprave jer ih i ne mora poznavati, a kako to njega interesuje informišemo ga, isključivo radi javnosti, da su to ljudi koji su poznati i priznati u svojim poslovima i to kao doktori, arhitekte, inženjeri, advokati i ekonomisti i košarkom se bave volonterski, dajući samo iz ljubavi prema sportu svoj novac i vrijeme, za razliku od njega koji za svoj posao dobija nadoknadu.

Pajović je tokom utakmice nebrojeno puta ustajao i vršio žestok i nesportski pritisak na sudije, zbog čega su oni neshvatljivo podlegli, napravili veliki broj grešaka na našu štetu i time direktno uticali na rezultat i prvenstvo već sada učinili neregularnim. Zbog sportske javnosti bilo bi dobro prikazati snimak utakmice na televiziji uz prisustvo stručnih osoba iz oba kluba. Pajović nas koordinirano sa sudijama pokušava uvjeriti da ne možemo pobijediti Budućnost na sportski način , to jest, na parketu. Mi se, ipak, nadamo da će doći druga vremena i to nam daje snagu da istrajemo”, kaže se na kraju saopštenja Ulcinja, uz napomenu da polemika na ovu temu, što se njih tiče, ovim saopštenjem prestaje.

Bonus video: