Pajović: Nismo to zaslužili

Na meču u petak veče neke osobe nepoznate u košarci, prekoračile su prag normalnog, korektnog ponašanja - istakao je sportski direktor Podgoričana
0 komentar(a)
Gavrilo Pajović, Foto: ARHIVA VIJESTI
Gavrilo Pajović, Foto: ARHIVA VIJESTI
Ažurirano: 02.04.2011. 18:56h

Premijerna utakmica 3. kola Superlige košarkaša između Ulcinja i Budućnosti donijela je žestoku borbu na terenu, a na kraju je aktuelni šampion slavio uz dosta muke.

Igrači i stručni štab oba tima imala su velike primjedbe na suđenje Nikole Lepetića, Zdravka Rutešića i Milisava Kaluđerovića.

Meč je, prema tvrdnjama ljudi iz Budućnosti, imao i treće poluvrijeme kada su pojedinci iz uprave Ulcinja prekoračili prag sportskog, odnosno korektnog ponašanja.

Ekspedicija Podgoričana bila je vrijeđana bez razloga.

- I ranijih sezona bilo je žestokih okršaja u Ulcinju, ali je sve proteklo u granicama sportskih okvira. Konkretno, prošle godine smo igrali produžetak, bilo je velike borbe, na kraju smo dobili. Tadašnja uprava na čelu sa Pavlom Pepđonovićem je bila maksimalno korektna. Međutim, na meču u petak veče neke osobe nepoznate u košarci, prekoračile su prag normalnog, korektnog ponašanja, a Budućnost tako nešto nije zaslužila. Ne znam ko su ti ljudi, predstavili su se da su iz uprave Ulcinja, ali moram da istaknem da su igrači, stručni štab i navijači domaćeg tima bili maksimalno korektni - istakao je Gavrilo Pajović, sportski direktor Budućnosti.

Bonus video: