Ulcinjani se nadaju brejku

Blagu prednost bih dao Mornaru, prije svega gledajući naš posljednji duel. Nadam se da ćemo odigrati daleko bolje nego tada
0 komentar(a)
Nikola Milatović, Foto: ARHIVA VIJESTI
Nikola Milatović, Foto: ARHIVA VIJESTI
Ažurirano: 22.03.2011. 17:36h

Ulcinj je loše startovao u Superligi, poražen je od Lovćena pred svojim navijačima, ali vremena za analizu nije imao. Već sjutra ih čeka prvi meč četvrtfinala Balkanske lige protiv komšijskog Mornara u Baru. Dueli ovih ekipa uvijek su bili neizvjesni, pa se očekuje da tako bude i sada, tim prije što se igra na dvije dobijene utakmice.

- Blagu prednost bih dao Mornaru, prije svega gledajući naš posljednji duel. Nadam se da ćemo odigrati daleko bolje nego tada, a ovo je drugačije takmičenje, igra se na dvije pobjede. Mi ćemo pokušati da napravimo brejk u Baru, a ako nam se ukaže bilo kakva šansa za pobjedu, siguran sam da ćemo je iskoristiti - objašnjava Nikola Milatović, trener Ulcinja.

Na strani domaćina biće mladost, a na strani gostiju iskustvo. U takvoj situaciji strategu Ulcinjana je jasan način na koji njegovi izabranici mogu do pobjede koja bi im širom otvorila vrata završnog turnira Balkanske lige.

- Našu prednost vidim u odbrani, ako odigramo agresivno u fazi defanzive i disciplinovano u napadu, imamo šansi da slavimo. Mornar ima mladu i poletnu ekipu i ako uđemo u neku jurnjavu sa njima, u pokušaju lepršave igre, mislim da nemamo šansi - zaključio je Milatović uz napomenu da neće moći da računa na povrijeđenog organizatora igre Marka Mijovića, što će biti veliki hendikep za njegov tim.

Bonus video: