Uprava na potezu

Vladimir Dragičević je praktično na izlaznim vratima kluba, a njegovim stopama mogli bi da krenu oni najiskusniji Marko Simonović, Marko Šćekić...
0 komentar(a)
KK Buducnost, Foto: SAVO PRELEVIĆ
KK Buducnost, Foto: SAVO PRELEVIĆ
Ažurirano: 20.03.2011. 21:52h

Rasplet ili zaplet krize u Budućnost, odluka bi mogla da padne sjutra! Naime, košarkaši će se okupiti na prvom treningu nakon mini odmora koji su dobili poslije meča s Nimburkom i plasmana na fajnl-for NLB lige. Poslije treninga održaće sastanak između sebe i odlučiti se o daljim koracima.

Oni očekuju da će im se neko iz uprave obratiti kako bi im saopštio da li će i kada krenuti isplata zaostalih dugovanja (prosječno im se duguju četiri plate).

Igrači su krajem prošle nedjelje obavijestili direktora kluba Momčila Belog Popovića o svojim zahtjevima i zbog toga očekuju reakciju vodećih ljudi kluba. Ukoliko ona izostane u opticaju je i štrajk, ali se nadaju da do toga neće doći.

Svi žele da na pravi način završe sezonu u kojoj su plasmanom na finalni turnir regionalne lige postigli istorijski uspjeh, ali kod nekih je dovedena u pitanje čak i egzistencija. Ova neizvjesnost ne odgovara ni igračima ni stručnom štabu, jer je pred njima domaći šampionat i fajnl-for u “Stožicama”.

Iako se pojavila informacija da bi se sjutra mogla održati sjednica Upravnog odbora Budućnosti, do nje najvjerovatnije neće doći, što je dokaz da stvari sa mrtve tačke nisu krenule, a predsjedniku kluba Miroslavu Ivaniševiću i saradnicima vrijeme nije saveznik.

Vladimir Dragičević je praktično na izlaznim vratima kluba i ako u narednih dan-dva ne krene isplata zaostalih primanja, napustiće podgorički klub. Međutim, on neće biti jedini koji će spakovati kofere.

Njegovim stopama mogli bi da krenu oni najiskusniji Marko Simonović, Marko Šćekić..., koji imaju nekoliko primamljivih ponuda iz inostranstva.

Bonus video: