Janakis kandidat za trenera Reala

Menadžment kluba nema namjeru da prije kraja sezone razmatra mogućnost promjene na klupi. Sasvim je izvjesno da će Emanuele Molin voditi Real do kraja sezone
105 pregleda 0 komentar(a)
Panajotis Janakis, Foto: REUTERS
Panajotis Janakis, Foto: REUTERS
Ažurirano: 16.03.2011. 17:20h

Panajotis Janakis, 52-godišnji Grk, kandidat je za trenera Reala, tako bar tvrde španski i litvanski mediji.

Nakon nedavnog odlaska Etorea Mesine, šansu je dobio njegov pomoćnik Emanuele Molin, ali je sasvim izvjesno da će na kraju sezone "kraljevski klub" krenuti u potragu za novim šefom struke. Kao glavni pik pominje se Svetislav Pešić, sadašnji trener Valensije, kome na kraju sezone ističe ugovor.

Sada je u konkurenciji i Janakis, a kome će uprava kluba dati povjerenje ostaje da se vidi. Međutim, iz Reala su u saopštenju istakli da u ovom trenutku ne razmišljaju o tome ko će biti novi trener.

- Menadžment kluba nema namjeru da prije kraja sezone razmatra mogućnost promjene na klupi. Sasvim je izvjesno da će Emanuele Molin voditi Real do kraja sezone - kaže se u kratkom saopštenju Madriđana.

U dosadašnjoj karijeri Janakis je predvodio Marusi, Panionios, AEK i Olimpijakos, a bio je i selektor Grčke sa kojom je 2005. godine osvojio titulu prvaka Evrope. Sa klupe nacionalnog tima povukao se decembra 2008. godine.

Bonus video: