Zvezda podigla borbenu gotovost za Mornar, Alimpijević: Najvažnija utakmica

Zvezda i Mornar sjutra od 21 sat igraju treći meč u seriji, u Pioniru
2 komentar(a)
mornar zvezda, Foto: Mornar/Media Pro
mornar zvezda, Foto: Mornar/Media Pro
Ažurirano: 01.04.2018. 11:09h

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je pred odlučujući meč sa Mornarom u polufinalu plej-ofa ABA lige da je u ekipi "podignuta borbena gotovost", kao i da ishod meča zavisi od njegovog tima.

"Bilo je mnogo velikih i važnih utakmica ove sezone, ali ovo je najvažnija do sada", kazao je Alimpijević.

Zvezda i Mornar sjutra od 21 sat igraju treći meč u seriji, u Pioniru.

"Moram da se zahvalim svim navijačima koji su nas bodrili u Evroligi i prije toga protiv Mornara. Lijepo je što vidimo da postoji svijest svih ljudi oko kluba koliko nam je potrebna podrška. Mnogo me raduje i što su i u teškim trenucima tu da nas podrže", rekao je Alimpijević.

On je još jednom naglasio da je Mornar opasna ekipa, te da ga ubjedljiv poraz barskog tima od Groningena u četvrtfinalu FIBA Evrokupa neće zavarati...

"Mornar je imao sjajnu sezonu i u Evropi. Daleko su stigli i u tom takmičenju i pokazuju da su tu gdje jesu sasvim zasluženo. Mislim da su doživjeli neminovni energetski pad poslije naše utakmice. To je činjenica koju svi znaju: Kad se igra protiv Zvezde, igrate bez pritiska. Ako pobijedite, to je senzacija, ako izgubite, niko vam ništa ne zamjera", rekao je Alimpijević.

"Za ovu utakmicu je najvažnije da se bavimo sobom, što smo i radili, i da neke svoje stvari obavimo na pravi način, što smo i radili u prethodnim utakmicama sa Mornarom, osim posljednje u Baru", rekao je Alimpijević.

Bonus video: