Simon Petrov slomio nogu

Tridesetak sekundi prije kraja meča Petrov je u želji da prođe blok koji je postavio Nejtan Džavai nezgodno stao i doživio prelom
77 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 12.03.2011. 20:37h

Partizan je ostvario pobjedu protiv Krke u Novom Mestu kojom je, najvjerovatnije, obezbijedio prvu poziciju pred fajnl-for, ali je taj trijumf ostao u sjenci teške povrede beka slovenačkog tima Simon Petrov, koji je polomio nogu.

Naime, 29 sekundi prije kraja meča Petrov je u želji da prođe blok koji je postavio Nejtan Džavai nezgodno stao, tačnije pao na nogu i doživio prelom skočnog zgloba. U tom trenutku u dvorani je nastao tajac, jer je stopalo košarkaša Krke ostalo u neprirodnom položaju.

Kapiten Partizana Petar Božić je prvi pritekao u pomoć povrijeđenom igraču, da bi odmah stiglo i medicinsko osoblje, a Božić je potom iznio sa parketa povrijeđenog Petrova. Petrov je već prebačen u bolnicu, gdje će odmah biti operisan.

U pitanju je veoma ozbiljna povreda za koju je potreban dug oporavak tako da je možda ovo i kraj karijere za iskusnog 35-godišnjeg beka slovenačkog šampiona.

Galerija

Bonus video: