Bujan podnio ostavku

Novi trener biće poznat danas ili sjutra, a prema pisanju hrvatskih i slovenačkih medija kandidati su Ivan Barančić i Ivan Sunara
0 komentar(a)
Tihomir Bujan, Foto: ZADARSKI LIST
Tihomir Bujan, Foto: ZADARSKI LIST
Ažurirano: 02.03.2011. 13:40h

Zadar se grčevito bori za opstanak u NLB ligi, ali i sa unutrašnjim problemima. Naime, uprava kluba morala je da krene u potragu za trenerom nakon što je Tihomir Bujan podnio ostavku. Kap koja je prelila čašu strpljena strategu Dalmatinaca bila je utakmica u Čelendž kupu protiv Ostendea u kojoj su Zadrani pružili katastrofalnu igru i zabilježeli ubjedljiv poraz (76:53).

Tihomir Bujan je stigao na klupu da pokuša da podigne ekipu nakon loših rezultata i otkaza koji je dobio Danijel Jusup. Međutim, ništa značajnije se nije promenilo, jer je Zadar i dalje na dnu tabele NLB lige gdje se sa Crveno zvezdom bori za opstanak, a time i mogućnost da i naredne sezone igra regionalnu ligu.

Novi trener biće poznat danas ili sjutra, a prema pisanju hrvatskih i slovenačkih medija kandidati su dosadašnji Bujanov pomoćnik Ivan Barančić i Ivan Sunara, nekadašnji trener Maribora, Zrinjevca, Slovana, Širokog, Zagreba, Cibone, Krke i Heliosa.

Bonus video: