Vil Čeri: Čekaju nas ludi navijači, oba tima su pod pritiskom

"To je velika utakmica. Oba tima moraju da pobjede a u prethodna dva meča borba je bila žestoka. U Podgorici je vruća dvorana, navijači su “ludi”. Mi moramo napraviti ono što se od nas traži i ne dozvoliti da na nas utiče publika”, kazao je Čeri
73 pregleda 0 komentar(a)
Vil Čeri, Foto: Cedevita/Marin Susic
Vil Čeri, Foto: Cedevita/Marin Susic
Ažurirano: 30.03.2018. 14:07h

Vil Čeri, jedan od najboljih igrača Cedevite i tragičar prvog meča polufinalne serije protiv Budućnosti, smatra da su oba tima pod pritiskom u odlučujućoj utakmici za plasman u finale ABA lige, koja se igra u nedjelju od 19 sati u Podgorici.

"To je velika utakmica. Oba tima moraju da pobijede a u prethodna dva meča borba je bila žestoka. U Podgorici je vruća dvorana, navijači su “ludi”. Mi moramo napraviti ono što se od nas traži i ne dozvoliti da na nas utiče publika”, kazao je Čeri.

Čeri je u Morači odigrao najbolji meč sezone, da bi u finišu promašio dva bacanja, potom napravio faul nad Gordićem, a u posljednjem napadu iz kornera nije pogodio za pobjedu...

"Ja ću igrati svoju igru. Svaka utakmica je drugačija. U prvoj utakmici sam igrao kao MVP, ali smo je izgubili. U drugom meču nisam igrao kao MVP, a pobijedili smo. Svaka je utakmica drugačija. Daću sve od sebe za tim. Učiniću sve što treba za ulazak u finale” kazao je Čeri.

Trener Jure Zdovc kazao je da je svjestan šta čeka Cedevitu.

"Mi smo imali priliku da pobijedimo u Podgorici, a nismo je iskoristili, tako da će ovo sada biti još teže. iskušenje Svaka utakmica je priča za sebe. Moramo odigrati puno bolje i čvršće nego u prvom meču, mislim da će ova utakmica biti kompletno drugačija nego prva. Biće više nervoze, jer je posljednja. Mislim da će igrači dati sve od sebe", kazao je Zdovc.

Bonus video: